Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten. © Koen Verheijden

Bedrijventerrein Bergharen wil uitbreiden: ‘Vrachtwagen die achteruit steekt gevaar voor fietsende scholier’

WIJCHEN - Bedrijventerrein Breekwagen wil al tientallen jaren groeien, maar de provincie Gelderland zegt nee. Een strookje natuur houdt de uitbreiding tegen. Nu Bijsterhuizen wel mag groeien, zeggen ze in Bergharen: en wij dan?

1 reactie

 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Fietsers hebben ook ogen, dus kunnen zelf ook wel opletten, anders moeten ze maar opnieuw verkeerles nemen! Moet je kijken hoe die jongeren ook fietsen, allemaal te druk met hun mobieltje. letten nergens op! Politie kan beter in de buurt van scholen gaan staan kan je ze allemaal een flinke hoge boete geven!
 1. De ene boer is de andere niet, maar allebei willen ze een toekomst: ‘Ik wil gras zien als ik door het grasland loop’
  PREMIUM

  De ene boer is de andere niet, maar allebei willen ze een toekomst: ‘Ik wil gras zien als ik door het grasland loop’

  Veel boeren begrijpen dat er geen ontkomen aan is, er moet iets gebeuren aan de stikstofuitstoot. Ook Jan Ohlen (61) uit Wijchen en Stan Bruijsten (28) uit Nederasselt zien dat in. Ze zijn allebei veehouder, toch zijn hun bedrijven niet met elkaar te vergelijken. Boeren zijn niet over één kam te scheren. Wat het kabinet en de provincie van plan zijn met hun bedrijf, weten ze nog niet.

Maas en Waal