Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten. © Koen Verheijden

Bedrijventerrein Bergharen wil uitbreiden: ‘Vrachtwagen die achteruit steekt gevaar voor fietsende scholier’

WIJCHEN - Bedrijventerrein Breekwagen wil al tientallen jaren groeien, maar de provincie Gelderland zegt nee. Een strookje natuur houdt de uitbreiding tegen. Nu Bijsterhuizen wel mag groeien, zeggen ze in Bergharen: en wij dan?

1 reactie

 • tinus aardsen

  2 dagen geleden
  Fietsers hebben ook ogen, dus kunnen zelf ook wel opletten, anders moeten ze maar opnieuw verkeerles nemen! Moet je kijken hoe die jongeren ook fietsen, allemaal te druk met hun mobieltje. letten nergens op! Politie kan beter in de buurt van scholen gaan staan kan je ze allemaal een flinke hoge boete geven!
 1. Wijchense wijkagent Glenn scoort op Instagram met voetbalskills: ‘Als deze man had gespeeld waren we door geweest’
  PREMIUM
  2

  Wijchense wijkagent Glenn scoort op Instagram met voetbal­skills: ‘Als deze man had gespeeld waren we door geweest’

  WIJCHEN - Hij is pas een maandje geleden begonnen als wijkagent in Wijchen centrum en heeft zichzelf meteen goed op de kaart gezet. Glenn Holman (29) besloot bij een bezoek aan het MaasWaal College spontaan zijn voetbalskills te laten zien aan de leerlingen. Het filmpje dat ervan gepost werd, onder meer op de Instapagina van 433nl, heeft inmiddels meer likes dan Wijchen inwoners telt: 45.000.

Maas en Waal