Theater 't Mozaïek in Wijchen en het Drutense Agora Theater zijn minstens twee weken dicht. Theatermanager Nancy van Nuland (links) van 't Mozaïek had geen voorstellingen ingepland. Haar Drutense collega Natalie van der Aa heeft er één moeten schrappen. Archieffoto: Eveline van Elk.
Volledig scherm
PREMIUM
Theater 't Mozaïek in Wijchen en het Drutense Agora Theater zijn minstens twee weken dicht. Theatermanager Nancy van Nuland (links) van 't Mozaïek had geen voorstellingen ingepland. Haar Drutense collega Natalie van der Aa heeft er één moeten schrappen. Archieffoto: Eveline van Elk. © Eveline Van Elk

Berendoncksauna juicht, bibliotheken musea en theaters twee weken onder zeil

DRUTEN/WIJCHEN/BENEDEN-LEEUWEN - Bij sauna Thermen Berendonck was er dinsdagavond een grafstemming toen het leek alsof de sauna's vanwege corona weer dicht moesten. Na een telefoontje van de branchevereniging met het ministerie van Hugo de Jonge, kon het bedrijf opgelucht ademhalen. Net als de sportscholen, blijven sauna's open

5 reacties

 • janv

  3 maanden geleden
  En dat mag vaak ook niet  ,Natuur wordt gestoord  !!!
 • P. N.

  3 maanden geleden
  je kan toch gewoon ook in het bos lopen.
 • de heer J. Zomers (68)

  3 maanden geleden
  Fitness, zwembaden en sauna mogen open blijven - omdat ze het belangrijk vinden dat mensen lichamelijk in beweging blijven. De mensen worden alsmaar stijver en dikker en dat is niet goed.
 • de heer J. Zomers (68)

  3 maanden geleden
  Twee weken is om te doen... voor je het weet zijn de theaters, bibliotheken, musea, dierentuin en de Efteling weer open.Hebben ze nu mooi de kans om alles mooi schoon te maken.
 • janv

  3 maanden geleden
  Sauna's zijn vaak dompige , warme  hokken waar bacterie'n zich volop kunnen vermenigvuldigen .Onbegrijpelijk dat dat deze bedrijven  open mogen blijven !
 1. Noodbevel in Doetinchem: politie stuurt mensen centrum uit
  Play

  Noodbevel in Doetinchem: politie stuurt mensen centrum uit

 2. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

Maas en Waal