Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Bestuur verzekert: geen gedwongen ontslagen bij Wijchense basisscholen

WIJCHEN - Tientallen mensen te veel op de loonlijst van de Wijchense onderwijskoepel Kans & Kleur en een miljoenentekort. Interim-bestuurder Jan Winters verzekert desondanks: er vallen geen gedwongen ontslagen onder leraren. Het bestuur denkt dat de crisis in 2022 bezworen zal zijn.

3 reacties

 • willem rooijakkers

  4 weken geleden
  Geer en Marloes hebben allebei gelijk! Maar niet alleen naar de rol van mevrouw Biemond moet gekeken worden, zeker ook naar de rol van de RvT die in het artikel van begin november aangaf op zichzelf te gaan reflecteren. Dat lijkt me terecht, per slot van rekening hebben zij en met hen de GMR, ingestemd met het finaciele wanbeleid van deze stichting. Als ik het goed begrijp is mevrouw Nelissen in augustus begonnen, heeft ze in oktober al aan het licht gebracht hoe beroerd de situatie was. Hulde!
 • Marloes Achterbeke

  4 weken geleden
  Geer heeft gelijk en wat mij betreft mag ernook nog eens goed gekeken worden naar de rol van Hennie Biemond die met alle lof werd uitgezwaaid.
 • Geer Verbiezen

  4 weken geleden
  Kans & Geur, Bij de berichtgeving over Kans & Kleur krijg ik een onbehaaglijk gevoel over deze club. Niet alleen dat het riekt naar gekonkel in achterkamertjes, ook het feit dat de voorzitter van de RvT de meevaller van 2,2 miljoen van de overheid als (onderdeel van) de oplossing ziet, vind ik beschamend. Dat bedrag is bedoeld als injectie om eventuele leerachterstanden weg te werken en niet om mismanagement recht te zetten. Schaam u en los het op de juiste manier op! Geer Verbiezen
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Maas en Waal