Links de Nieuwe Wetering, rechts de Schoenaker. De windmolens zijn gepland op de zuidelijke oever van de Nieuwe Wetering, op de foto de rechteroever.
Volledig scherm
PREMIUM
Links de Nieuwe Wetering, rechts de Schoenaker. De windmolens zijn gepland op de zuidelijke oever van de Nieuwe Wetering, op de foto de rechteroever. © Google Maps

Buren toekomstige windmolens in Wijchen: ‘Politiek negeert ons onderzoek’

WIJCHEN - Zijn de omwonenden van de drie toekomstige windmolens op Bijsterhuizen nu voor of tegen? Nieuw onderzoek spreekt het oude onderzoek tegen. De advocaat van de buurt wil doorvechten tot aan de Raad van State.

8 reacties

 • Maso Sanne

  3 weken geleden
  Pim de Ridder heeft teveel vingers in de pap, heeft tunnelvisie en de politiek laat zich te makkelijk paaien. Windenergie is de nieuwe biomassa. Niet de oplossing: teveel nevenschade. Maar het is het verdienmodel van linkse wappies zoals Pim, GL etc. Eerst biomassa en nu weer wind.
 • janv meulen

  1 maand geleden
  Voor 200 % eens met de heer Alex Peters , De Nederlandse politiek weet het altijd beter , maar toegeven dat ze fout zitten is er nooit bij . Zie biomassacentrales, toeslag affaire, gaswinning schadevergoeding , corona entingen , alles gaat mis !!!! Maar wel op dezelfde slimmeriken blijven stemmen...Ongelooflijk !!
 • Alex Peters

  1 maand geleden
  Enige goede optie is kernenergie, laten we daar snel aan beginnen ipv aan die horizonvervuiling.
 • Johann ut de Achterhoek

  1 maand geleden
  Politiek negeert ons onderzoek. hieruit blijkt, dat de overheid niet met de bevolking is maar juist tegen en zelfs vijandelijk. Zo gauw politici door de mensen geholpen zijn om op het pluche plaats te nemen worden opdat zelfde moment de knoppen omgezet en de mensen geschoffeerd en genegeerd en dit zie je in het hele land.
 • Nietus

  1 maand geleden
  Wie slim is heeft gisteren naar het betoog van Pieter Omzigt geluisterd. Over macht en tegenmacht in Nederland. Of het nu over toeslagen gaat of over windturbines: de burger maakt bij de Raad van State geen schijn van kans. Wakker worden mensen. Stem Rutte en zijn doctrine weg.
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Maas en Waal