Corry van Rhee (met spijkerjack) en Marijke van Beek (met rood jasje) hebben een onderonsje tijdens een gezamenlijke vergadering van de gemeenteraden van Wijchen en Druten in de zomer van 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Corry van Rhee (met spijkerjack) en Marijke van Beek (met rood jasje) hebben een onderonsje tijdens een gezamenlijke vergadering van de gemeenteraden van Wijchen en Druten in de zomer van 2020. © Menno Pols/DG

Burgemeesters van Wijchen en Druten blijven tot na de verkiezingen

WIJCHEN/ DRUTEN - Marijke van Beek en Corry van Rhee-Oud Ammerveld blijven allebei tot na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 aan als waarnemend burgemeester van respectievelijk Wijchen en Druten. Daarna krijgen beide gemeenten een kroonbenoemde burgemeester, dus geen waarnemer.

2 reacties

 • Peter Galen

  2 maanden geleden
  Zolang jammer
 • Marloes Achterbeke

  2 maanden geleden
  Het word tijd dat de baantjescarousel stopt en laten we een gekozen Burgemeester invoeren. Elke keer iemand uit de andere kant van het land zonder enige band voor de woonplaats... te triest voor woorden. Ook nog eens van de PVDA, de 7e (!) partij in Wijchen. Zodra een grotere gemeente lonkt weten ze niet hoe snel ze hun koffers pakken. Achterhaald en overbodig beroep is het anno 2021.
 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

Maas en Waal