V.l.n.r. Alexander, Frank Thijssen, Tijn, Bart, Gies, Siep en Cynthia Spence op het basketbalveld waar de skatebaan zou moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Alexander, Frank Thijssen, Tijn, Bart, Gies, Siep en Cynthia Spence op het basketbalveld waar de skatebaan zou moeten komen. © Koen Verheijden

De step is hot: kinderen uit Alverna willen hun eigen skatebaan!

ALVERNA - De step is hot, ook bij stoere jongens in Alverna. Maar voor mooie tricks moeten ze nu naar de skatebanen in Wijchen. Dus willen ze een eigen baan. Moeder Cynthia Spence helpt hen. En er zit schot in! 

3 reacties

 • Ook

  2 jaar geleden
  Juist zo'n skatebaan draagt heel veel bij aan de leefbaarheid van een wijk.Woonwijken opknappen is vooral iets voor de corporaties die daar niet zelden het grootste aantal woningen hebben staan.Maar dan nog, verwacht ik dat de gemeente altijd een open oor zal hebben voor uw initiatieven om uw woonwijk verder op te knappen en leefbaarder te maken.
 • WitteHomberg

  2 jaar geleden
  Crowdfunding starten maar Loermans zal de portemonnee wel weer trekken. Hij is gek van skate baantjes en andere onzin geldverslindende acties. Knap de woon wijken maar op van dat geld, en niet met lelijke grafitti aub. 
 • Weetjijhet

  2 jaar geleden
  Zelf betalen