V.l.n.r. Alexander, Frank Thijssen, Tijn, Bart, Gies, Siep en Cynthia Spence op het basketbalveld waar de skatebaan zou moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Alexander, Frank Thijssen, Tijn, Bart, Gies, Siep en Cynthia Spence op het basketbalveld waar de skatebaan zou moeten komen. © Koen Verheijden

De step is hot: kinderen uit Alverna willen hun eigen skatebaan!

ALVERNA - De step is hot, ook bij stoere jongens in Alverna. Maar voor mooie tricks moeten ze nu naar de skatebanen in Wijchen. Dus willen ze een eigen baan. Moeder Cynthia Spence helpt hen. En er zit schot in! 

3 reacties

 • Ook

  4 maanden geleden
  Juist zo'n skatebaan draagt heel veel bij aan de leefbaarheid van een wijk.Woonwijken opknappen is vooral iets voor de corporaties die daar niet zelden het grootste aantal woningen hebben staan.Maar dan nog, verwacht ik dat de gemeente altijd een open oor zal hebben voor uw initiatieven om uw woonwijk verder op te knappen en leefbaarder te maken.
 • WitteHomberg

  4 maanden geleden
  Crowdfunding starten maar Loermans zal de portemonnee wel weer trekken. Hij is gek van skate baantjes en andere onzin geldverslindende acties. Knap de woon wijken maar op van dat geld, en niet met lelijke grafitti aub. 
 • Weetjijhet

  4 maanden geleden
  Zelf betalen
 1. Lady Gaga's hondenuitlater neerschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neerscho­ten, honden gestolen

 2. Staatsgreep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen
  Play

  Staats­greep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen

Maas en Waal