Dit jaar toch geen kermis in Wijchen. Door de strengere maatregelen is een uitgestelde en uitgeklede variant in november onmogelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit jaar toch geen kermis in Wijchen. Door de strengere maatregelen is een uitgestelde en uitgeklede variant in november onmogelijk. © Flip Franssen

Definitief geen Wijchense kermis door strengere coronaregels

WIJCHEN - Toch geen kermis in Wijchen dit jaar. Dat hebben de gemeente Wijchen en organisator van het ‘volksfeest’ De Kermisgids nu definitief besloten. Volgens burgemeester Marijke van Beek zagen de kermisondernemers het niet meer zitten vanwege de aangescherpte coronaregels. 

 1. Kermisexploitanten zoeken steun bij Bruls: ‘Hij gaat een goed woordje doen bij de andere burgemeesters’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Kermisex­ploi­tan­ten zoeken steun bij Bruls: ‘Hij gaat een goed woordje doen bij de andere burgemees­ters’

  NIJMEGEN - Ze staan op omvallen en daarom zoeken de kermisexploitanten steun bij burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen. Op het gesprek dat ze dinsdagmiddag met de burgemeester hadden, blikken ze tevreden terug, maar gerustgesteld zijn ze niet. Woordvoerder namens de exploitanten Frans Stuy: ,,Hij kan niet voor andere gemeenten beslissen dat daar de kermis door kan gaan.”
 1. Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in containerwoningen
  Play

  Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in container­wo­nin­gen

 2. Staat voor de rechter om veiligheid scholen
  Play

  Staat voor de rechter om veiligheid scholen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal