Diaken Hennie Witsiers van de katholieke kerkgemeenschap in Batenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Diaken Hennie Witsiers van de katholieke kerkgemeenschap in Batenburg. © Rein Wieringa

Diaken Hennie Witsiers speelde als kind thuis al de mis na. De kerk is zijn leven

vrijdaginterviewOp vakantie naar Israël? Jubilerend diaken Hennie Witsiers van parochie De Twaalf Apostelen in Wijchen gaat liever naar Lourdes. Dat is bekende grond.

3 reacties

 • Bert Peters

  2 maanden geleden
  Dit fenomeen kwam vaker voor in de vijftiger jaren. Het "Rijke Roomsche Leven"..... het geloof werd er met geweld in gestampt !! Gelukkig zijn die tijden voorgoed voorbij !!
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  @Joop... je ziet zelfverrijking en macht uit oefenen over * plus een hoop bijgeloof. Ook zie je dat godsdiensten tegen elkaar vechten. Katholieken tegen protestanten en moslims, erger ze vechten ook onderling tegen elkaar - moslims tegen moslims in Syrië, Afghanistan, dit zie je ook in andere landen. Ieder mens kan persoonlijk contact maken met God, daar heb je geen kerk, religie of Bijbel bij nodig.
 • Joop Arts

  2 maanden geleden
  Mensen die actief zijn rondom welk geloof dan ook zijn juist de mensen die niet zuiver op de graad zijn anders kun je je leven niet geven aan een sprookjesfiguur en een boek dat volstaat met gruwelijke teksten.
 1. Maaswaal College en Nijmeegse scholen sturen waarschuwingsbrief over mogelijke rellen: ‘Voorkomen dat jonge kinderen in ellende terechtkomen’
  PREMIUM
  2

  Maaswaal College en Nijmeegse scholen sturen waarschu­wings­brief over mogelijke rellen: ‘Voorkomen dat jonge kinderen in ellende terechtko­men’

  WIJCHEN/DRUTEN/NIJMEGEN - Middelbare scholen, waaronder het Maaswaal College in Wijchen, vrezen dat leerlingen komende zondag de straat op gaan om te rellen in Nijmegen. Op die dag is door Nederland in Verzet een groot protest aangekondigd tegen de coronamaatregelen. Meer dan tien scholen hebben ouders daarover per brief gewaarschuwd.

Maas en Waal