Het gezin Van Haren uit Wijchen vangt een keer per maand in het weekend de kinderen van Jasmijn op. Van links naar rechts: Dochters Lotte, Nora, Jonne en ouders Marieke en Philip met de kinderen van Jasmijn op de schommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Van Haren uit Wijchen vangt een keer per maand in het weekend de kinderen van Jasmijn op. Van links naar rechts: Dochters Lotte, Nora, Jonne en ouders Marieke en Philip met de kinderen van Jasmijn op de schommel. © Paul Rapp

Er is een oplossing voor overbelaste ouders die op adem moeten komen: ‘Ik ben veel minder gestrest’

Het gezinsleven kan zwaar zijn. Wat als het ploeteren wordt? Dit bureau bemiddelt tussen worstelende ouders en ouders die anderen willen helpen. 

13 reacties

 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @joop of ik bracht ze met de fiets of lopend.. zo hoort het.
 • Joop hoeyen

  1 maand geleden
  De oudere generatie welke de huidige ouders verwijt dat deze gemakzuchtig zijn, de zogenaamde patatgeneratie welke liever op een terrasje zitten met een wijntje zijn daar zelf mede schuldig aan vanwege hun opvoeding aan deze generatie…. Ze werden met de auto naar school gebracht, ze kregen alle luxe en hoefden thuis niks te doen als verzorgd worden. Nou dat kregen ze mee van de opvoeding dan en passen dit nu toe.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @yvonne, vroeger was Mams er voor de kids, [overdag] nu ook al niet meer. Sleutel kinderen geworden.. Moeders maken zich vandaag de dag er wel heel makkelijk vanaf, hoezo klagen ze dan?
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @francis klopt ook; vroeger hadden we niks maar waren we tevreden met [bijna] niks, ja nu is het de patat generatie , vrouwen wie niet of willen koken, dan maar naar de pizza boer, en maar klagen dan. Vrouw van vandaag de dag en de mannen hebben geen ruggegraat meer, moet allemaal maar vanzelf gaan, gemak dient de mens. En ja ceciel wat was er mis mee? met zn 2en in een bed? en we kregen geen koekjes cola en patat etc, we waren ook niet dik toen. En Moeder kookte, en was er voor de kids.
 • Francis Wally

  1 maand geleden
  @ Buijser, vroeger was het zeker niet beter. Ook toen waren er schrijnende gevallen, net als nu. Maar vroeger was men tevreden met wat ze hadden. Tegenwoordig, met de verwen generatie, moet alles maar kunnnen. Op zich ook geen probleem. Maar als er in die bips een wind verkeerd zit, is Leiden in last. Dat is het huidige probleem.

Maas en Waal