De attractie werd eerst afgezet met rood-witte linten.
Volledig scherm
De attractie werd eerst afgezet met rood-witte linten. © Erik van 't Hullenaar

Ernstig kermisongeluk Wijchen krijgt mogelijk staartje: OM start onderzoek

WIJCHEN - Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt het ongeluk op de kermis in Wijchen waarbij maandagavond een 38-jarige man en zijn zoontje gewond raakten. Volgens een woordvoerder van de NVWA heeft dat te maken met het ‘ernstige letsel’ dat het ongeluk met de attractie Deca Dance heeft veroorzaakt.

11 reacties

 • Ajcl

  3 jaar geleden
  Jij moet echt een schop onder je kont als je denkt dat een dikke enkel te vergelijken is met letsel aan een hoofd. Dat je daar nu ook nog over durft te klagen maakt je sneu. Jammer dat je liever 20 minuten ging wachten tot iemand jou eindelijk aandacht gaf i.pv. dat je zelf je dochter haar enkel bent gaan koelen thuis of elders!! 
 • Roelofs

  3 jaar geleden
  Beste Ramon Onze attracties moeten gekeurd worden ieder jaar weer voornamelijk door tüff Nederland soms krijgen we ook nog een steekproef op een kermis dat heet een opstellingskeuring wij doen er alles aan om het zo veilig mogelijk te maken Nu uw reactie volledig ontkracht te hebben slaat uw reactie van de auto’s nergens op ik wil u uit nodigen om een jaar op de kermis te werken Maar let op geen 9/5 mentaliteit en 1jaar werk staat gelijk aan 2 jaar hard werken in de burgermaatschappij 
 • Ramon

  3 jaar geleden
  Word er in Nederland niet gekeurd zoals in Duitsland? In Duitsland wordt elke attractie gekeurd voor die aan mag op de kermis, lijkt mij meer dan logisch dat dat hier ook gebeurt, die lui zijn alleen maar uit op geld verdienen. En zeg niet dat ze weinig verdienen gezien ze wel in de duurste auto's steeds rijden. Pak ze maar is aan!
 • irrie

  3 jaar geleden
  Wat erg dat je hulp bood, maar zelf geen hulp kreeg. Sterkte   met je voet en met je dochter
 • Erik2886

  3 jaar geleden
  Geheel terecht toch. Iemand helpen die voor zijn leven vecht of iemand met een dikke enkel helpen. Keuze snel gemaakt lijkt me.
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’

Maas en Waal