De ingang van Monkey Town woensdagmiddag. Links de geblakerde delen van de gevel.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingang van Monkey Town woensdagmiddag. Links de geblakerde delen van de gevel. © Menno Pols/DG

Exploitant Monkey Town Wijchen: ‘Grote schade door brand’

UPDATEWIJCHEN - De schade die is ontstaan door de brand bij binnenspeeltuin Monkey Town aan de Nieuweweg in Wijchen, is groot. Dat zegt exploitant Kai Zheng in een korte reactie. 

De brand woedde in de nacht van dinsdag op woensdag. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur uitgroeide tot een uitslaande brand. Daarop gingen brandweerlieden met een wagen ter plaatse op onderzoek uit. Het pand van Monkey Town ligt achter sporthal Olympic, nogal uit het zicht. De schade aan het pand leek in eerste instantie beperkt.

,,Toen de brandweermensen daar arriveerden, zagen ze een flinke gloed uit het pand van Monkey Town komen’’, aldus woordvoerder Arnie Loos van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Er werden meteen meerdere brandweerauto’s op af gestuurd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal