Pizzeria Zuid in winkelcentrum Zuiderpoort in Wijchen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pizzeria Zuid in winkelcentrum Zuiderpoort in Wijchen. © Eveline van Elk

Freek verijdelde nieuwe brandstichting in Wijchen: ‘Ik keek die blaag recht in de ogen’

updateWIJCHEN - Opnieuw is geprobeerd in Wijchen brand te stichten bij een zaak met een eigenaar van allochtone afkomst. Het gaat om Pizzeria Zuid aan de Zuiderpoort. Een inwoner van Wijchen, die toevallig voorbijkwam, heeft verijdeld dat de dader opnieuw kon toeslaan. ,,Ik keek hem recht in de ogen. Ik hoop dat ze die blaag snel pakken.”

7 reacties

 • Jan Schamp

  1 jaar geleden
  @Tinus goed lezen en altijd eerst denken en dan doen. Freek is 57 als hij uit de auto komt heeft deze knaap al een flinke voorsprong dan moet je wel een heel goede conditie hebben om hem nog te pakken te krijgen. Zo'n knaap zal hier ook wel op voor bereid zijn, als hij een mes trekt doe je niets meer.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  We zijn niet allemaal uit hetzelfde hout gesneden Tinus en Mattie .🙂
 • Joop Arts

  1 jaar geleden
  Goed opgelet door Freek. Meer kun jenook niet doen, als hij de dader had gepakt of vastgehouden word het verhaal toch zo verdraaid dat de dader vrijuit gaat. En idd, de toezichthouders schieten allemaal conditioneel nogal wat tekort, veelal worden ze gespot op de funspots.
 • W. Loeffen

  1 jaar geleden
  @tinus, voordat je hem in de houdgreep zet, ga eerst het verhaal nog eens goed lezen, daarna pas actie!!!
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  En dan pak je hem niet, bel je niet de politie en beschrijf die snotaap? ik had hem even in de houtgreep gezet en gewacht tot de politie er is!