Een onderonsje tussen de burgemeesters Corry van Rhee-Oud Ammerveld van Druten (met spijkerjack) en Marijke van Beek van Wijchen (met rood jasje), voorafgaand aan de gezamenlijke vergadering van de twee gemeenteraden. De meeting, bij schoolmeubelenfabrikant Eromes in Wijchen, werd coronaproof gehouden, dus met stoelen op ruime afstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een onderonsje tussen de burgemeesters Corry van Rhee-Oud Ammerveld van Druten (met spijkerjack) en Marijke van Beek van Wijchen (met rood jasje), voorafgaand aan de gezamenlijke vergadering van de twee gemeenteraden. De meeting, bij schoolmeubelenfabrikant Eromes in Wijchen, werd coronaproof gehouden, dus met stoelen op ruime afstand. © Menno Pols/DG

Fusie tussen Druten en Wijchen: een gewenst huwelijk of een ‘moetje’?

WIJCHEN - De gemeenteraden van Druten en Wijchen kwamen dinsdagavond bij elkaar om zich te laten bijpraten over een fusie. De meeste politici willen wel, maar bij de mensen is er ook weerstand. Hoe wordt hun mening gepeild? Waarschijnlijk niet via een referendum.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal