Volledig scherm
PREMIUM
© Gemeente Wijchen

Geen geld meer voor mislukte groene campagne in Wijchen

WIJCHEN - De Wijchense milieuvoorlichtingscampagne ‘Ons groene gezicht’ gaat een min of meer slapend bestaan leiden. De gemeenteraad weigert geld uit te trekken om het project, dat weinig tot geen mensen lijkt te bereiken, voort te zetten en beter aan de man te brengen.

Om dat geld, 30.000 euro voor de komende twee jaar, had verantwoordelijk wethouder Titus Burgers wel gevraagd. De meeste lokale politici zien in het staken van de campagne echter een uitgelezen mogelijkheid geld te besparen in financieel krappe tijden.

Ons groene gezicht startte een jaar geleden als internetcampagne. De website moest een digitaal platform worden waarop mensen elkaar konden laten zien hoe ze, op grote en kleine schaal, op hun eigen manier bijdragen aan een meer duurzame samenleving. Het idee is dat ze elkaar op die manier op ideeën brengen en stimuleren het ook te proberen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal