Stan van den Dobbelsteen speelt het oude kaartspel toepen met zijn vrouw en dochters. Maar het werk gaat door dus ook de laptop staat op tafel.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan van den Dobbelsteen speelt het oude kaartspel toepen met zijn vrouw en dochters. Maar het werk gaat door dus ook de laptop staat op tafel. © Bert Beelen

Gevolgen coronacrisis komen hard aan bij artiesten: ook Het Feestteam zit thuis!

DRUTEN/WIJCHEN - Dat alle concerten zijn afgelast, betekent ook dat alle artiesten thuis zitten. Voor de een is het een zakelijke ramp, de ander neemt de tijd om nieuwe liedjes te schrijven. 

Toepen. Dat is wat Stan van den Dobbelsteen van het Feestteam nu doet met zijn vrouw en kinderen. ,,Mijn beide dochters zouden dit jaar examen doen, maar dat gaat dus niet door. Ze zijn nu thuis, net als mijn vrouw en ik. De meiden zaten zo veel op social media dat ik ze het oude kaartspelletje toepen heb geleerd. Dat doen we nu met zijn vieren, bij de open haard, met chips en limonade. Net als vroeger. Dat is ook wel weer mooi aan de hele situatie.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal