Volledig scherm
Mizuki. © Facebook

Hond Mizuki uit Wijchen is na zoekactie weer veilig terug bij haar baasje

WIJCHEN - Het hondje Mizuki, dat sinds zaterdagavond vermist werd uit Wijchen, is sinds maandagmorgen weer veilig terug bij haar baasje. De hond schrok zaterdagavond van een harde knal en rende weg. Dat gebeurde toen haar baasje Klarina de Groot haar aan het uitlaten was in de wijk Kerkeveld. 

Diverse vrijwilligers zochten op verschillende plekken naar de hond. De vermissing werd bekendgemaakt via onder meer zoekplatform Waar is onze Angel? en Speurhondenteam Zuid-Holland. Zij melden nu dat de hond weer terecht is en in goede gezondheid verkeert.

Bramenstruiken

De schoonzus van het baasje had Mizuki maandagmorgen gezien op een veld in haar dorp. Het dier zat  verstopt tussen de bramenstruiken. Haar riem was op dat moment helemaal uitgerold. ‘Ik heb haar vast', was het enige dat de schoonzus op dat moment uit kon brengen. Inmiddels is het dier weer veilig terug bij haar familie. 

Mizuki heeft volgens zoekplatform Waar is onze Angel? helemaal niets aan het avontuur overgehouden. ‘Ze heeft alleen erg veel dorst', is te lezen op de Facebookpagina. 

Volledig scherm
© Facebook Waar is onze Angel?
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal