Martijn Koot - uitbater van Café Anneke in Wijchen - houdt zich nu bezig met afhaalmaaltijden. Onder de noemer 't Panneke van Anneke staan er allerlei wereldmenu's op de afhaalmenukaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Koot - uitbater van Café Anneke in Wijchen - houdt zich nu bezig met afhaalmaaltijden. Onder de noemer 't Panneke van Anneke staan er allerlei wereldmenu's op de afhaalmenukaart. © Eveline Van Elk

Horeca voelt zich niet gehoord over corona-aanpak: ‘Groot disrespect tegenover onze branche en de kappers’

MAAS EN WAAL - De basisscholen gaan volgende week weer open en ook winkels kunnen vanaf 10 februari langzaam beginnen met het afhalen van bestellingen. Maar waar is het licht aan het einde van de tunnel voor kroegbazen? Ze willen duidelijkheid.

2 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Mijn steun hebben ze! Winkels, horeca en kappers zijn prima in staat hun zaken te openen met inachtneming van maatregelen. Het valt op dat de grootste schreeuwers en tegenstanders mensen zijn die veilig en gezekerd hun pensioentje ontvangen of in loondienst zijn. Het is ozooo politiek correct om gezonde levens in de financiële, psychische of lichamelijke ellende te laten storten door een overheid die strak vasthoudt aan een kortzichtig team van dierenartsen en virologen.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Winkels, horeca en kappers zijn prima in staat hun zaken te openen met inachtneming van maatregelen. Het valt op dat de grootste schreeuwers en tegenstanders mensen zijn die veilig en gezekerd hun pensioentje ontvangen of in loondienst zijn. Het is ozooo politiek correct om gezonde levens in de financiële, psychische of lichamelijke ellende te laten storten door een overheid die strak vasthoudt aan een kortzichtig team van dierenartsen en virologen.
 1. Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest
  Play

  Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest

 2. Politieachtervolging vanuit Duitsland eindigt in horrorcrash
  Play

  Politieach­ter­vol­ging vanuit Duitsland eindigt in horror­crash

Maas en Waal