Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Ietsje minder hip: Pizza Pasta Wijchen gooit het over een andere boeg

Het in februari geopende restaurant Pizza Pasta aan de Markt in Wijchen gooit het na negen maanden over een andere boeg.

Om het aantal lege tafeltjes terug te dringen, wordt de wat chique Italiaanse kaart vanaf deze week uitgebreid met bij Hollanders populairdere klassiekers als de pizza funghi, prosciutto en tonno. Ook komen er extra herkenbare vis- en vleesgerechten bij, 'gewone' frisdranken en bier van de tap. Nadat de klandizie afgelopen zomer terugviel, peilden eigenaren Bas Hoebink en Pieter Burgers de behoeften van klanten. ,,De meeste gerechten kunnen blijven", zegt Burgers. ,,Maar er blijkt daarnaast behoefte aan the usual gerechten die meer herkenbaar zijn."

Pizza Pasta opende, na een crowdfundingactie, bijna tegelijkertijd de deuren met concurrent Il Forno in de nabijgelegen Touwslagersbaan. Die kleinere en meer klassieke pizzeria slaat vooralsnog beter aan in Wijchen dan de hippe Italiaan op De Markt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal