Volledig scherm
Gaston Starreveld maakt inwoners van Wijchen blij met hun prijzen. © Roy Beusker

Inwoners Wijchen winnen tienduizenden euro’s bij Postcode Loterij, Winssenaren gaan voor miljoen

WIJCHEN/ WINSSEN - Wie Maas en Walers op televisie wil zien, moet komende zondag even kijken naar het nieuwe programma De Weg naar het Miljoen bij RTL4. Een groep Winssenaren won een ticket naar de show en maakt zo kans op een prijs van maximaal een miljoen euro.

De opnames van het programma, met presentator Martijn Krabbé, zijn inmiddels achter de rug. Elke aflevering nemen bij elkaar 40 deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij uit 5 postcodegebieden het tegen elkaar op. Per plaats blijft er na een eerste spelronde één kandidaat over die zich via meerkeuzevragen naar de finaleronde vecht. De helft van de prijzenpot wordt met de aanwezige dorpsgenoten gedeeld.

Is voor de buitenwereld nog onzeker of postcode 6645 (Winssen) vol prijswinnaars woont, in Wijchen hebben drie inwoners van de wijk Diepvoorde al een prima week achter de rug. Twee van hen wonnen 25.000 euro, terwijl op één adres het dubbele bedrag én een BMW werden gewonnen. De uitreiking viel zondagavond te bekijken in De Weg naar het Miljoen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal