Na het ongeluk is het kermisterrein in Wijchen afgegrendeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Na het ongeluk is het kermisterrein in Wijchen afgegrendeld. © Erik van 't Hullenaar

Kermisongeluk Wijchen: slachtoffer blijvend invalide

WIJCHEN - De 38-jarige man die vorige week maandagavond ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de kermis van Wijchen, blijkt blijvend invalide te zijn geraakt. Hij moet zijn rechterbeen missen. Zijn linkerbeen is verbrijzeld.

28 reacties

 • René

  3 jaar geleden
  De schuldvraag is nu eenmaal van belang voor de financiële aanspraakelijkheid. En aangezien deze behoorlijk op zullen lopen kan het niet de bedoeling zijn dat deze bij het slachtoffer terecht komen als ze daar niet horen.
 • Albert

  3 jaar geleden
  Wat een bizar voorval. Ik vind dit niet het moment om het over aansprakelijkheid te hebben. Het valt mij in NL altijd op dat er gelijk een schuldige aangewezen moet worden. Er is niemand die dit met opzet doet. Natuurlijk moet hier goed naar gekeken worden. Ik wens de slachtoffers veel sterkte en ook de kermisexploitant. Voor hem is het ook een drama. 
 • Frits

  3 jaar geleden
  Ook als je een eigen bedrijf hebt kun je je voor arbeidsongeschiktheid verzekeren, net zoals een baas dat voor zijn werknemers doet.
 • Lezer

  3 jaar geleden
  >>>Gemeenten vragen de hoofdprijs voor de standplaats<<
 • Opgietertje54

  3 jaar geleden
  Ja natuurlijk een goede verzekering tegen werkloosheid hij kan zijn beroep van garagehouder niet meer uitvoeren die is bijna niet op te brengen kijk maar naar de zzp ers 

Maas en Waal