Debby Joosten, Juliette Hilte en Zoë van Cuyk (v.l.n.r.) richten in Wijchen een nieuwe school met een vernieuwend onderwijsconcept op: De Bonte Boomhut. De school trekt in een opgeknapt oud gebouw van het Maaswaal College, op de hoek van de Veenseweg en de Leemweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Joosten, Juliette Hilte en Zoë van Cuyk (v.l.n.r.) richten in Wijchen een nieuwe school met een vernieuwend onderwijsconcept op: De Bonte Boomhut. De school trekt in een opgeknapt oud gebouw van het Maaswaal College, op de hoek van de Veenseweg en de Leemweg. © David van Haren

Kinderen leren omgaan met teleurstellingen op nieuwe basisschool Wijchen: ‘Je leert alleen als je je neus weleens stoot’

WIJCHEN – De Bonte Boomhut wordt een nieuwe school in Wijchen die in september 2022 start. Er komt een ander soort basisonderwijs. Hoe anders wordt het?

3 reacties

 • Joop Arts

  1 jaar geleden
  Gedoemd om te muslukken.
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  "De Bonte Boomhut wordt een ‘mini-samenleving', een plek waar kinderen al jong leren dat iedereen anders mag zijn" Dan is tegelijkertijd leren omgaan met teleurstellingen ongetwijfeld verstandig.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  We kijken ‘wat het kind wil leren, in samenwerking met de ouders’..... tja precies daar gaat het fout. Die kids horen hun hele leven ‘Wil je dit of wil je dat? Met als resultaat dat ze allemaal influencer of gamer willen worden en menen dat geluk met veel geld te maken heeft. Precies daarom zitten we te springen om vakmensen.