Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewusteloos’

Drie verhalen van slachtoffersOngeluk en agressie in het verkeer zitten in een klein hoekje. Het kan je zomaar overkomen. De zinloze dood van Wijchenaar Sebastiaan (42), exact twee weken geleden, maakt veel los. Ook bij drie mensen uit dezelfde gemeente. Zij kregen de afgelopen weken óók te maken met agressie in het verkeer. Zo ernstig als bij Sebastiaan liep het gelukkig niet af, impact had het wel. Daarom willen ze hun verhalen delen. Drie verhalen over korte lontjes achter het stuur.

17 reacties

 • Bertje Audi

  2 jaar geleden
  Het helpt ook niet dat er geen klpd meer op de snelweg rijdt. Fijn dat je een boete krijgt bij 4kmpu te hard maar de bumperklevers en vluchtstrookrijders komen weg doordat er geen politie wagen meer op de snelweg te vinden is.
 • Wilfred Geen_nee

  2 jaar geleden
  Dit soort rijgedrag vindt je ook terug vanaf de energieweg tm de Prins Mauritssingel. Verkeer rijdt er onbeschoft hard en rijdt overal door rood.Vooral de vrachtwagens vh werkverkeer razen er doorheen.Handhaven!
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  politie hoezo politie. op de politie is dusdanig bezuinigd, dat er gewoon geen mankracht genoeg is om e.e.a. te handhaven. 
 • Pieter

  2 jaar geleden
  De politie handhaaft op de verkeerde plaatsen. Op de snelweg waar het lekker makkelijk flitsen is. Kassa!
 • Pieter

  2 jaar geleden
  We zijn diep aan het zinken in dit land. Dit is geen slechte mentaliteit meer maar misdaad. Korte metten mee maken. Dit soort volk moet van de straat. Er moet veel celruimte bij komen. Anders heeft over een paar jaar iedereen hier ook een wapen op zak, zoals in de States. Triest.