De vaccinatielocatie aan de Haveweg in Wijchen. Vanwege de sneeuwstorm is de ingang ook de uitgang, de gebruikelijke uitgang is dichtgesneeuwd.
Volledig scherm
PREMIUM
De vaccinatielocatie aan de Haveweg in Wijchen. Vanwege de sneeuwstorm is de ingang ook de uitgang, de gebruikelijke uitgang is dichtgesneeuwd. © Eveline van Elk

Krijg je eindelijk die prik tegen corona, moet je met je 85 jaar door de sneeuw naar Wijchen

WIJCHEN - Als je 85 jaar of ouder bent, kun je je laten vaccineren tegen corona. Het enige wat je hoeft te doen, is door de sneeuw naar Wijchen ploegen. Maar: hoe dan?

3 reacties

 • Aswin van Sonsbeek

  2 maanden geleden
  En als je er bent , zijn de parkeerplaatsen vol en kun je in een besneeuwd weiland parkeren. Glibberen en glijen naar de ingang van de prikpost. Bar en boos!
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Tuurlijk... jaag die oudjes maar naar buiten op gladde trottoirs en in de snijdende wind. Dat vaccin maakt ze ontsterfelijk.
 • José

  2 maanden geleden
  Vind het zoiezo te gek voor woorden dat je niet in je eigen dorp of stad een vaccinatie kunt halen. Niet iedereen heeft een fam. lid of kennis die daarheen kan/wil rijden voor die prik. Hetzelfde geld ook voor de testen, er blijven groepen op deze manier verstoken van een test en een vaccinatie.
 1. In nog geen tien weken tijd sloopte eierstokkanker ‘supergirl’ Annefleur (28): ‘Daar zaten we, met onze overleden dochter’
  PREMIUM
  2

  In nog geen tien weken tijd sloopte eierstok­kan­ker ‘supergirl’ Annefleur (28): ‘Daar zaten we, met onze overleden dochter’

  WIJCHEN - De 28-jarige Annefleur Botteram, Wijchenaar van het Jaar, overleed in december aan eierstokkanker. Haar moeder Maureen vertelt er nu over: een jaar nadat Annefleur na haar eerste diagnose ‘schoon’ werd verklaard. Vol levenslust maakte ze toekomstplannen. Maar in oktober kreeg ze voor de tweede keer eierstokkanker. Na 9,5 week overleed ze.
 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Maas en Waal