Volledig scherm
PREMIUM
De muzikanten van Kunst en Vriendschap uit Balgoij repeteren onder de bezielende leiding van dirigent Peter Wintjes. © Eigen foto

Kunst en Vriendschap: een eeuw oud, maar eeuwig jong

BALGOIJ - Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Balgoij bestaat honderd jaar. Het is nog steeds een levendige en gemêleerde club.

‘Eeuwig jong’ is de slogan die de honderdjarige muziekvereniging van Balgoij gebruikt bij de viering van het jubileum. ,,Waarschijnlijk niet erg origineel, maar hij past wel heel goed bij onze muziekvereniging”, zegt voorzitter Piet van Erp. Komend weekend is het feest in Balgoij, want dan viert Kunst en Vriendschap het feit dat de club een eeuw geleden is opgericht. Op het programma staan een receptie, een reünie, en een jubileumconcert met een markant slot in de vorm van de première van een speciale compositie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal