Volledig scherm
Feest in tent in Winssen © Koen Verheijden

Lachen bij de molen in Winssen

WINSSEN - De twaalfde editie van de driedaagse Molenfeesten in Winssen trapte vrijdagmiddag af met wat al jaren één van de populairste onderdelen is: de vijftigplusmiddag met volop cabaret op de planken. 

Een flink gevulde feesttent naast de Beatrixmolen vermaakte zich urenlang met de Nunense tunnekesproater Dirk Kouwenberg en de lokale gelegenheidskomieken van '5 op un rij'.

De Maas en Waalse steelband The Steelmasters sloot de show met twee  optredens af, waarna het de beurt was aan DJ's Jacco en MC Benko. Die richten zich op een heel wat jonger publiek van 14 jaar en ouder.

Dorpsfeest

Het is een belangrijke regel van de organisatie dat elke leeftijdsgroep minstens één keer aan bod komt tijdens het tweejaarlijkse dorpsfeest, zegt mede-organisator Tanja Straten. Zo komen zaterdag de kinderen volop aan bod tijdens een middag vol spellen, terwijl coverband Dreamcast de meerderjarigen in de avond vermaakt.

Zondag verzorgen emeritus-pastor Bertus Visschedijk en pastor Ruud Roefs een mis in de tent, waarna er nog een vol dagprogramma volgt met de Creativiteitsmarkt en live muziek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal