De politie controleert jongeren in het centrum van Wijchen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie controleert jongeren in het centrum van Wijchen. © 112 Nieuwsgroep

Man en vrouw opgepakt voor maken brandbom in Malden; jongeren steken vuurwerk af in Wijchen

UpdateWIJCHEN - In en rond het centrum van Wijchen zijn vlak voor het ingaan van de avondklok redelijk wat jongeren op de been. Enkelen steken vuurwerk af. Agenten zijn bezig met personen te controleren en groepjes uit elkaar te halen.

17 reacties

 • Evil Admin

  3 maanden geleden
  @Reggie Johnson: Je weet wie er ondanks de toeslagenaffaire en het corona geklungel en de achterlijk langzame vaccinatie op 45 zetels in de peilingen staat? Er komt geen ander kabinet wat dit soort zaken streng gaat aanpakken. Sterker nog, de enigste die echt streng aangepakt gaat worden via lockdowns, avondklokken, trage vaccinaties en als toetje de dure energietransitie is U de burger. Betalen zult gij en uw mond houden!
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Uw Buurman kom je bijna overal tegen met opruiende taal, maakt niet uit waar het over gaat, door dit soort mensen gebeurd al deze shit, word tijd dat de politie ook hier eens naar kijkt, wat is zijn belang?
 • Bert de Vos

  3 maanden geleden
  He Buurman, op deze manier krijg je wel perspectief? Doe niet zo raar, juist door dit soort acties is het ook totaal niet nodig om dat gajes enig perspectief te bieden.
 • Patch

  3 maanden geleden
  Mijn hemel verwende gasten! Totaal geen inzicht-overzicht. Als kleine kids de boel afbreken als ze iets niet mogen. Ouders belasten! Mijn pubers weten wat de gevolgen zijn wanneer ze dit zouden doen: korte metten. Geen discussie. Er zijn bepaalde keiharde grenzen: niet afreageren op anderen. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je geluk. Armoede zoals kids opgevoed worden. Wellicht beheersen de ouders de kunst der levensgeluk zelf ook niet. Zit niet in mogen...
 • Reggie Johnssen

  3 maanden geleden
  Er moet nu onderhand toch echt een keer een kabinet komen wat er voor zorgt dat dit soort zaken streng worden aangepakt.
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Maas en Waal