Mayke Giesbers.
Volledig scherm
PREMIUM
Mayke Giesbers. © Gerard Verschooten

Mayke heeft rust met een ezel in de keuken

WIJCHEN - Twee keer nam Mayke Giesbers deel aan de atelierroute in Wijchen. Het leverde ‘hartstikke goede reacties op’. Vanaf 29 februari heeft ze drie weekenden haar eerste tentoonstelling in haar woonplaats. Tot en met 15 maart toont Giesbers in het Kunsthuis Wijchen 25 schilderijen en 8 keramiek-objecten.

,,Ik was een jaar of 9, toen mijn moeder mij naar juffrouw Simons bracht, hier in Wijchen, om te leren met olieverf te schilderen. Hoe klein ik ook was, ik vond het superleuk”, vertelt kunstenares Mayke Giesbers (60) over hoe het begon.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Maas en Waal