Het Nederlandse logo van Giving Tuesday.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nederlandse logo van Giving Tuesday. © Giving Tuesday

Na Black Friday komt ‘geefdag’ Giving Tuesday

WIJCHEN - Niemand kon er omheen; afgelopen vrijdag was het Black Friday. Winkels geven op die dag volop kortingen. Het fenomeen, bedoeld om de verkoop van producten te stimuleren, is overgewaaid uit Amerika. Een tegenhanger vindt zijn oorsprong in Wijchen. Morgen is het Giving Tuesday.

4 reacties

 • TheoB

  2 jaar geleden
  Wie heeft dat nu weer bedacht. Geven kun je doen op elk moment, als je hart maar op de goede plaats zit. Als we daar 1 dag aan moeten besteden, dan geven we minder dan we opgeteld het hele jaar al doen. En aandacht geven, dat kost niets en dat heet:  je sociaal gedragen. Dat moet je het hele jaar doen.
 • pipo

  2 jaar geleden
  Sorry , Boxing .
 • pipo

  2 jaar geleden
  Bij ons is het nu blauwe maandag .De knippe is leug ;)Wanneer beginnen ze hier metBoxxing Day ;(
 • Jordan Bergen

  2 jaar geleden
  Live event is dinsdag 3 december 2019 tussen 09.00 en 17.00 uur live te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/givingtuesdaynl/videos/2540576809322943/ en YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ghD3_AKOico
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maas en Waal