Na carnavalskraker komen Gebroeders Rossig uit Wijchen met sinterklaashit: ‘Hallo Sinterklaas!’

videoWIJCHEN - Met Hallo Allemaal, gebaseerd op een liedje uit de populaire tv-serie De Luizenmoeder, hadden de Gebroeders Rossig uit Wijchen een regelrechte carnavalskraker in handen. Nu het sinterklaasfeest op het punt van beginnen staat, komt het viertal met een variant op het succesnummer: Hallo Sinterklaas

De melodie is nagenoeg hetzelfde gebleven, maar de tekst van het lied is veranderd. ‘Hallo Sinterklaas, wat fijn dat u er bent. U bent niet voor het eerst hier, u bent hier al bekend’, luidt nu het begin van het eenvoudig mee te zingen refrein.

De nieuwe plaat van de Gebroeders Rossig is opgenomen bij Kasteel Wijchen. Naast de broers komen roetveegpieten en Sinterklaas zelf voor in de videoclip. Die is via YouTube inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken.

Volledig scherm
© Screenshot/YouTube
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal