De tuin achter Kasteel Wijchen was de afgelopen weken toneel van vechtpartijen tussen jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De tuin achter Kasteel Wijchen was de afgelopen weken toneel van vechtpartijen tussen jongeren. © Eveline van Elk

Na gevechten tussen jongeren is politie dit weekend ‘zichtbaar aanwezig’ in en rond kasteeltuin Wijchen

WIJCHEN - De politie is dit weekend ‘zichtbaar aanwezig’ in en rond de tuin van Kasteel Wijchen. De afgelopen weken vonden er  vechtpartijen plaats tussen groepen jongeren.

5 reacties

 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Aanwezig zijn, heb je zo weinig aan! die jongeren eens flink aanpakken en eens normen en waarden bij brengen, zal meer helpen, dan alleen maar aanwezig zijn en toekijken. dienstplicht weer invoeren, dan zal je eens zien dat DAT wel helpt!! Jongeren weten onderhand dat die softe, lacherige straffen in dit land helemaal niet werken, dus flikken ze dit constant door. Misschien kunnen ze beter eens rotzooi schoppen bij Rutte en die companen, misschien dat ze dan eens inzien dat er actie nodig is!!
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Laat de jeugd hun gang gaan zolang volwassenen maar niet lastig gevallen worden.
 • Joop Arts

  4 maanden geleden
  Het gebied van de politie is te groot om op te kunnen treden, komend vanuit een andere gemeente... en tegen het temperament van deze jongens (is cultuur) is niks opgewassen.
 • luc

  4 maanden geleden
  De politie had geen mankracht beschikbaar... fijn om te weten dat als de pleuris uitbreek je niet op de wijchense politie hoeft te rekenen. Misschien eens daar in investeren?
 • tgm beuningen

  4 maanden geleden
  Jongerenwerkers zijn ook in gesprek met jongeren en houden ze ook nog van de straat. En mensen om ruzies te sussen zijn in ruime mate voorhanden. Maw, het geld voor 'straatcoaches', de zoveelste gril van deze wensdenkers, kan zinniger besteed worden.

Maas en Waal