Niemand mist hond 'Lossie', maar hij wordt wél gezocht

WIJCHEN - Een schuchtere hond die losloopt in de natuurgebieden tussen Wijchen, Alverna en Nijmegen. Al een week is een aantal mensen daar permanent naar op zoek. Zonder dat zich een baasje heeft gemeld die 'Lossie' mist, zoals het dier genoemd wordt. 

12 reacties

 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  "Kijk nou toch eens...., hij of zij heeft gereageerd met het duimpje omlaag!"
 • communicatie

  3 jaar geleden
  Zie mijn reactie, dierenpolitie, moet niet moeilijk zijn hem /haar te vinden. Wat doen jullie? Inzetten die helikopters, net zo hoog als mensen of vermisten worden gezocht. Dit is te sneu voor woorden red deze hond a.u.b. Doe iets jullie zijn er niet voor niets en kunnen vanuit de lucht veel zien in een brede omgeving. Dit dier heeft ook het recht om te bestaan. wrs door mensen die op vakantie zijn gegaan achtergelaten en is hij gechipt. Zo de eigenaren achterhalen, schandalig dat dit nog niet is gebeurd. Verwaarlozing valt het onder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  Alhoewel zijn oude baasje(?) de hondenpenning weggegooid zal hebben, ga ik er vanuit dat de hond gechipt zal zijn en dus zal hij of zij niet aan een flinke boete ontkomen. Een passende straf van 250 uur of meer..is vrijwilligerswerk in een dierenasiel bijvoorbeeld.
 • dks

  3 jaar geleden
  Waarschijnlijk met vakantie waarbij de hond niet meekon en dan laten ze hem los of binden hem aan een boom?
 • MartenvandenOever

  3 jaar geleden
  Zoals ieder jaar worden er huisdieren in de natuur gedumpt wat verschrikkelijk is, deze worden dan schuw of agressief bij benadering, wat ik niet vreemd vind.
 1. PvdD-lijsttrekker Esther Ouwehand: Dierentuinen als opvang gebruiken en dan sluiten
  Play

  PvdD-lijsttrek­ker Esther Ouwehand: Dierentui­nen als opvang gebruiken en dan sluiten

 2. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

Maas en Waal