Motorcrosser en KTM-winkeleigenaar Joep Teunesen zet zich in voor nieuwe mogelijkheden om het zogeheten wildcrossen te stoppen en de crossliefhebber meer kans te geven zijn sport te beoefenen. Hij staat hier in zijn winkel met een allroadmotor, vergelijkbaar met de offroadmotor, waarmee je zowel op zandpaden als op de weg goed vooruitkomt.
Volledig scherm
PREMIUM
Motorcrosser en KTM-winkeleigenaar Joep Teunesen zet zich in voor nieuwe mogelijkheden om het zogeheten wildcrossen te stoppen en de crossliefhebber meer kans te geven zijn sport te beoefenen. Hij staat hier in zijn winkel met een allroadmotor, vergelijkbaar met de offroadmotor, waarmee je zowel op zandpaden als op de weg goed vooruitkomt. © Ed van Alem

Niet iedere crosser is een klojo die de boel vernielt: ‘Maar als je geen alternatieven biedt, schiet het niet op’

Motorcrossers in uiterwaarden of het Beuningse Personnenbos. Het zorgt voor ophef. Omwonenden ervaren overlast en klagen, boa’s gaan achter de crossers aan en natuurorganisaties betreuren ecologische schade. Is dat wel terecht?

11 reacties

 • janv meulen

  2 maanden geleden
  Natuur vernielen door een paar bandensporen van de motoren ?? De natuur ontstaat en herstelt zich zelf ,daar hoef je NIKS aan te doen ! We moeten elkaar wat gunnen , er is te veel afgunst en jaloezie !!!
 • Bert

  2 maanden geleden
  Je reinste kolder wat hij zegt. Laat ze lid worden van een cross club met eigen baan. Maar nee dat kost een lidmaatschap en ze hebben geen zin in steeds het zelfde rondje te rijden.
 • Nietus

  2 maanden geleden
  Nou Jos... als de Sahara of een elektrische motorfiets te duur voor je is dan zoek je toch fijn een andere hobby? Ga punniken of zo. Grow up
 • Jos

  2 maanden geleden
  Voor de reacties hier onder, niet iedereen kan even na de sahara of dubai vliegen, en niet iederen kan een elektrisch ding kope
 • Jos

  2 maanden geleden
  Mensen kunnen alleent maar klagen tegenwoordig en alles waar iemand anders plezier aan beleeft maar proberen te verbieden, gooi in sommige gemeentes een mooi stuk bos los dan kunnen mensen met motor/quad zig mooi vermaken, en mensen die der last van hebben ergens anders blijven en niet stiekem komen kijken.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Maas en Waal