Volledig scherm
Het distributiecentrum dat volgend jaar langs de A326 in Wijchen wordt gebouwd. © Habeon Architecten

Nieuwe megahal in aantocht op Bijsterhuizen

WIJCHEN - Naar verwachting begin volgend jaar start de bouw van de grootste bedrijfshal die nog op het Wijchens-Nijmeegse bedrijventerrein Bijsterhuizen gebouwd kan en zal worden. 

Ontwikkelaar Heembouw zet op een zichtlocatie ten zuiden van de A326, in de westhoek van het bedrijvengebied, een distributiecentrum neer van ruim 35.000 vierkante meter.

De onderneming meldt dat de kolos vooral geschikt is voor de opslag van bulkgoederen, maar wil nog niet kwijt welke onderneming hem gaat gebruiken. Op het dak komen zonnepanelen.

Om een indruk te krijgen van de afmetingen: de hal beslaat een oppervlak van ruim zeven voetbalvelden. Hij is echter nog niet zo groot als de megahal die DHL onlangs in gebruik nam bij het spoor in de zuid-oosthoek van Bijsterhuizen. Die is wel acht voetbalvelden groot.

Volledig scherm
De nieuwe hal die binnenkort op Bijsterhuizen verrijst. © Habeon Architecten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal