Henry van den Heuvel in zijn Hill's American Diner in Bergharen. Hij heeft alvast schermen geplaatst, al is nog onduidelijk of die worden goedgekeurd. De extra tafels voor serveren op 1,5 meter blijken niet nodig en gaan weer weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Henry van den Heuvel in zijn Hill's American Diner in Bergharen. Hij heeft alvast schermen geplaatst, al is nog onduidelijk of die worden goedgekeurd. De extra tafels voor serveren op 1,5 meter blijken niet nodig en gaan weer weg. © Foto: Bert Beelen

Nog plek zat bij de meeste restaurants in Maas en waal

MAAS EN WAAL - Wie volgende week in Maas en Waal uit eten wil, vist meestal nog niet achter het net. Enkele restaurants zitten pinkstermaandag binnen of buiten op het terras volgeboekt, maar verder zijn er, ook op andere dagen, volop tafels vrij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Yvonne Nolte doet aangifte tegen verpleeghuis: ‘Waarom mocht ik niet met mama een ijsje eten?’
    PREMIUM

    Yvonne Nolte doet aangifte tegen verpleeg­huis: ‘Waarom mocht ik niet met mama een ijsje eten?’

    WIJCHEN - Yvonne Nolte uit Wijchen kon niet met haar moeder een ijsje gaan eten. Ook niet toen de verpleeghuizen vanaf 1 juni weer bezoek mochten toelaten. Verpleeghuis De Weegbree liet bewoners pas op 22 juni weer naar buiten gaan. Dat had te maken met extra voorzichtigheid na een corona-uitbraak, zegt het verpleeghuis. Nolte is echter zo boos dat ze aangifte heeft gedaan bij de politie van wederrechtelijke vrijheidsberoving.

Maas en Waal