Volledig scherm
PREMIUM
Toekomstig bewoners Hilco van den Bogaart en Bas Bruisten, met rechts wethouder Geert Gerrits, bij de ondertekening van de overeenkomst tussen De Rivierduin en de gemeente Wijchen. © DG

Nog twee jaar, en er wordt gewoond op de Bergharense akker

BERGHAREN - Nog dik twee jaar, en dan wordt er volop gewoond op de akker die in Bergharen nu nog achter de Dorsvlegel ligt. Dat verwachten de toekomstige bewoners van de twaalf te bouwen woningen tenminste zelf.

Vandaag tekenden twee van hen, ook namens de rest, een overeenkomst met de gemeente Wijchen waarin staat dat iedereen er hard aan gaat trekken het nieuwe wijkje uit de grond te stampen. Daarbij komt veel op de bewoners zelf aan. Ze moeten het eens worden over de architect, aannemer en allerlei andere zaken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal