Jeroen Nissen
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Nissen

Omstreden puppyhandelaar duikt op in Wijchen: ‘Het eerste hondje is al overleden’

WIJCHEN - Een omstreden Hongaarse puppyhandelaar is neergestreken in een bedrijfspand in Wijchen. Een dierarts waarschuwt: ga niet met deze man in zee.  

18 reacties

 • Daisy Flenterie-Dal

  1 jaar geleden
  Het is zo belangrijk om alle informatie na te trekken op internet, helaas zijn er veel broodfokkers. Je handen gaan ervan jeuken als het 5 minuten van je huis af is, maar vaak zijn die beesten gewapend.. Opsluiten en sleutel weggooien. #Patricia Erp, walgelijke opmerking, nooit geen huisdier nemen!
 • Gerard van Walsum

  1 jaar geleden
  Mensen overlijden en dieren gaan dood. Misschien? is Patricia geen dierenmens. Sommige mensen zijn ook dieren. Het is altijd een kwestie van geld, goedkoop uit vm Oost Europa kopen, waar men het ook niet zo nauw neemt met regels en hygiëne ook dat is hier niet vreemd. En voor een dubbeltje op de eerste rang zitten is "bijna" niet mogelijk. Maar het is maar een dier. Die voor sommige mensen een kind is.
 • Patricia Erp

  1 jaar geleden
  Mensen overlijden, dieren gaan dood.
 • Jan Schamp

  1 jaar geleden
  Een hond met stamboom is duurder, deze worden vaak op uiterlijk gefokt voor show's. Een hond zonder stamboom of een kruising hoeft niet slechter te zijn maar er bestaat geen erkenning voor deze fokkers. Dus echte dierenvrienden/legale fokkers verenig u en laat u controleren door een erkende instantie. Dit lijkt me de enige methode om van deze wantoestanden af te komen.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Deze man is hier omdat er vraag is naar zijn ‘producten’. Het begint bij de hebzucht van hersenloze ‘dierenliefhebber’ die een goedkope hypehond moeten hebben. Je pikt ze er zo uit op straat.