Eveline Van Elk
Volledig scherm
© Eveline Van Elk

Opknapbeurt voor zwembad Wijchen

WIJCHEN - Zwembad De Meerval in Wijchen wacht volgend jaar zomer niet alleen een grote technische onderhoudsbeurt, maar ook in elk geval een fikse renovatie van de kleedruimtes en kluisjesruimte. 

4 reacties

 • CCC

  3 jaar geleden
  Onzin. Uit welk potje iets komt maakt niet uit. Bij mij komt ook alles uit 1salaris.Wijchen heeft al 20 jaar ieder jaar geld over. Geld dat allemaal plotseling is verdwenen, "voor het algemeen belang", tegen de tijd dat de nieuwe belastingtarieven moeten worden vastgesteld. Het truukje begint nu wel heel erg doorzichtig te worden.
 • theo70

  3 jaar geleden
  Het geld dat over was kwam door grondtransacties, niet door teveel betaalde OZB. Die meevallers komen er niet meer, eerder tegenvallers. En het project tussen Kasteel en Wijchens Meer gaat ook geld kosten voor de openbare ruimte. Daar heeft iedereen wat aan.
 • janv

  3 jaar geleden
  Terug geven is wel een optie, gewoon vermindering van de OZB   !
 • CCC

  3 jaar geleden
  Lijkt me weer weggegooid geld als het zwembad op de nominatie staat om over 4 jaar te worden gesloopt. Maar ja, het geld dat over was op de begroting van vorig jaar moet ergens naar toe. Teruggeven aan de belastingbetaler is natuurlijk geen optie.

Maas en Waal