Volledig scherm
De Ringlaan in Wijchen © DG

Overlast door snoeien van platanen langs de Ringlaan in Wijchen

WIJCHEN - De gemeente Wijchen begint maandag 11 februari met het snoeien van de platanen langs de Wijchense Ringlaan. Deze werkzaamheden duren ongeveer twee weken. De omwonenden kunnen hiervan, aldus de gemeente, enige overlast ondervinden. 

Ook moeten zij in de tussentijd de parkeerplaatsen die grenzen aan de platanen vrijhouden. De gemeente belooft ervoor te zorgen dat het snoeiafval en de benodigde materialen voor de weekenden zijn opgeruimd. Ieder jaar wordt een kwart van alle platanen langs de Ringlaan geknot. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal