Overleden Wijchenaar die uit hoogwerker viel werkte voor handelaar in machines

videoWIJCHEN - De Wijchenaar die is overleden na een val uit een hoogwerker, werkte voor een bedrijf dat handelt in nieuwe en gebruikte machines. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag op industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen.

Het slachtoffer stond in een hoogwerker toen hij zijn evenwicht verloor en meters naar beneden viel.

,,De man was bezig om een hoogwerker op een trailer te rijden,” vertelt officier van dienst van de politie Machiel van de Ven. ,,Door nog onbekende oorzaak verloor hij daarbij zijn evenwicht toen hij in het bakje stond, waarna hij ten val kwam.”

Quote

We hoorden een hoop tumult

Dodelijk bedrijfsongeval met een hoogwerker op industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen
Volledig scherm
Dodelijk bedrijfsongeval met een hoogwerker op industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen © Tom Hessels
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Maas en Waal