Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie bij de immense parkeerplaats. ,,Het is precies zo geworden als we zeiden: enorm.”
Volledig scherm
PREMIUM
Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie bij de immense parkeerplaats. ,,Het is precies zo geworden als we zeiden: enorm.” © Eveline Van Elk

Parkeerplaats Thermen Berendonck doet nog steeds pijn: ‘Zoals we zeiden, enorm’

WIJCHEN / NIJMEGEN - Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie was jarenlang stem en gezicht van de tegenstand tegen Thermen Berendonck. Hij stapelde bezwaar op bezwaar en procedure op procedure. Nu het wellnesscomplex er staat, is hij niet verbitterd. ,,Maar we hebben wel gelijk gekregen.”

15 reacties

 • Leentje

  4 jaar geleden
  23-04-2019 gezellig rondje met de honden En ja hoor dode das op de van Rosenburg weg Net voorbij de hippekip. Bedankt leishurelands
 • Boogeyman

  4 jaar geleden
  En nu gaat meneer straks lekker naar de sauna, waartegen hij jaren lang met belastinggeld heeft gestreden. Hoe krom is dat?? Overheid wordt toch eens wakker en draai die subsidiekraan eens dicht!!!
 • Nicky

  4 jaar geleden
  En dat was wat mij betreft (en vele anderen) welbesteed geld, helaas tevergeefs. Het is voor u en voor Maarten Dukenburg (hieronder) misschien moeilijk voor te stellen, maar veel meer mensen zijn het met Alex de Meijer eens en steunen de Natuur- en Milieufederatie als donateur. Kortom: niet omdat ze er geld mee verdienen, maar in de hoop dat het Grote Geld niet altijd wint.
 • KNijmegenaar

  4 jaar geleden
  Inderdaad, ook aangelegde natuur is natuur en recreëren doen we het liefst ook in de natuur, ook al is het aangelegd. Als de aangelegde recreatieplas in feite één groot zwembad zou zijn en enkel omringd zou worden door beton, tegels en eventueel een stukje opgespoten strand en/of aangelegd grasveldje ipv. hier ook bomen, bosschage, dassenburchten, wilde struiken e.d., dan heeft men een punt wanneer men stelt dat het weinig tot niets met natuur te maken heeft.
 • haske

  4 jaar geleden
  Het was groen, en ( redelijk) rustig. Nu de hele dag auto's,  tóch wel n beetje natuur zoals we dat tegenwoordig steeds minder hebben.