De Gebroeders Rossig traden onlangs nog op tijdens het Grootste feestcafé van Nederland in de Ziggo Dome.
Volledig scherm
PREMIUM
De Gebroeders Rossig traden onlangs nog op tijdens het Grootste feestcafé van Nederland in de Ziggo Dome. © Tom Hessels

Paul runt ‘carnavalshuis’ de Markies en treedt ook nog 20 keer op met de Gebroeders Rossig

WIJCHEN - Voor Paul Jeurissen uit Alverna is de carnaval een drukke tijd. Dat is zachtjes uitgedrukt. Bij zijn zaal-restaurant De Markies is er vijf dagen lang feest, voor het eerst met een alcoholvrije avond. Ondertussen treedt hij met de Gebroeders Rossig ook nog eens meer dan twintig keer op. Een gesprek.

Om te beginnen met De Markies. Tevreden met het programma?
,,We gaan er weer iets leuks van te maken. Van te voren hou ik altijd in de gaten wie het goed doen en wat de leuke carnavalsplaten staan. Op maandagavond proberen we altijd een leuke artiest te boeken voor de jeugd. Lil’ Kleine en Bizzey hadden we de afgelopen jaren.Komende carnaval komt Edison-winnaar Snelle. Het is bijzonder dat we hem hebben kunnen boeken. We waren net op tijd. Hij ligt nu een half jaartje vast. We organiseren voor ieder wat wils. Dus niet alleen een avond voor de jeugd, maar ook een seniorenmiddag.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal