Artist impression - van de hand van architect Pieter Oosterhout - van de beoogde nieuwbouw. Links het kantoor van Bijmans Assurantiën.
Volledig scherm
Artist impression - van de hand van architect Pieter Oosterhout - van de beoogde nieuwbouw. Links het kantoor van Bijmans Assurantiën. © DG

Plan voor particulier wooncomplex jong-gehandicapten aan Kasteellaan in Wijchen

WIJCHEN - Er zijn vergevorderde plannen voor de bouw van een woon-zorgcomplex aan de Kasteellaan in Wijchen. Twaalf jongvolwassen verstandelijk en/of lichamelijk beperkten komen er te wonen. 

6 reacties

 • rob63

  4 jaar geleden
  typisch wijchen ,gezonde bomen kappen ze ook met een kl.. smoes
 • Greatest

  4 jaar geleden
  Willen ze dat mooie pand afbreken? Oh, wat erg!Is er werkelijk niets anders te verzinnen? Al het oude in Wijchen wordt gesloopt. Zo zonde!
 • Jannes 63

  4 jaar geleden
  Zonde inderdaad om zo'n mooi pand te vervangen door die blokkendoos.
 • CCC

  4 jaar geleden
  Goed initiatief. Alleen waarom op zo ongeveer de duurste lokatie van Wijchen? Dat geld kan toch veel beter aan de echte zorg worden besteedt in plaats van aan het pand?
 • peter gerrits

  4 jaar geleden
  Ik heb er helemaal niets tegen het plan om deze mensen een thuis te geven  , alleen ........... moet er dan weer een stukje Wijchen afgebroken worden ? Het is maar een boerderijtje !...  Ja , met dat soort gedachtengang zijn we al veel te veel van het oude Wijchense kwijtgeraakt , het is een van de laatste huizen die zo bepalend zijn voor de kasteellaan . Maar ja , wie ben ik ? 

Maas en Waal