Artist impression - van de hand van architect Pieter Oosterhout - van de beoogde nieuwbouw. Links het kantoor van Bijmans Assurantiën.
Volledig scherm
Artist impression - van de hand van architect Pieter Oosterhout - van de beoogde nieuwbouw. Links het kantoor van Bijmans Assurantiën. © DG

Plan voor particulier wooncomplex jong-gehandicapten aan Kasteellaan in Wijchen

WIJCHEN - Er zijn vergevorderde plannen voor de bouw van een woon-zorgcomplex aan de Kasteellaan in Wijchen. Twaalf jongvolwassen verstandelijk en/of lichamelijk beperkten komen er te wonen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

Maas en Waal