Politie vindt niets verdachts op recreatiepark Wighenerhorst, gemeente controleert alle bewoners en probeert illegale bewoning in beeld te brengen

VIDEO/UPDATEWIJCHEN - De gemeente Wijchen en politie hielden donderdag vandaag een controle in het Wijchense recreatiepark Wighenerhorst. Iedereen die het park opging, werd uitgebreid gecontroleerd. Ook bezochten medewerkers van de gemeente de woningen. De politie vond geen verdachte zaken in het park. 

6 reacties

 • WitteHomberg

  3 jaar geleden
  Als permanente bewoning ooit word toegestaan dan moeten ook alle wetten aangepast worden zodat dit volkje ook gemeentebelastingen/heffingen etc moet betalen. Voor een kale huurprijs op een mooi ingericht park wonen wil iedereen wel.
 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  "Ja, dat is het....! Iedereen wordt geacht een zorgverzekering te hebben. Als je niet betaald betaal je later de volledige som en ook nog een boete er bovenop."
 • Gijs

  3 jaar geleden
  Lekker nutteloze actie dus weer
 • Berend Mellema

  3 jaar geleden
  Ook andere campings in Gelderland controleren aub
 • Rich

  3 jaar geleden
  Het mag niet maar als je geen huur woning krijgt of 12 jaar moet wachten voor een huis dan krijg je dit soort toestanden en het trekt ook criminelen aan om onder de radar te blijven. Gewoon weer sluiten avond's in de winter zoals vroeger toen er alleen nog caravans stonden en het er gezellig was.

Maas en Waal