De werkzaamheden van Guusje van Geel: foto's en video's in sportkleding maken voor onder andere haar Instagram-account. Foto: Paul Rapp.
Volledig scherm
PREMIUM
De werkzaamheden van Guusje van Geel: foto's en video's in sportkleding maken voor onder andere haar Instagram-account. Foto: Paul Rapp. © Paul Rapp

Posten en cashen: influencer Guusje leeft van Instagram en heeft bijna half miljoen volgers

WIJCHEN - Guusje van Geel (21) verdient haar geld met Instagram. Als influencer inspireert ze bijna een half miljoen volgers met haar sportkleding en workouts.

6 reacties

 • WitteHomberg

  2 maanden geleden
  Daarbij heeft helaas ook hier de mentaliteit en het gezond verstand plaats gemaakt voor obsessief gedrag. Het heeft weinig te maken met een gezonde levensstijl, eerder met FOMO. Als na een paar jaar de hype voorbij is en er moet een echte baan gezocht worden beginnen ze al met een fikse achterstand.
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  Ik kan dit artikel wel waarderen.
 • Gijs

  2 maanden geleden
  Wat treurig als je zo moet leven 
 • Patrice Bruijn

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af wie in godsnaam  op zo’n artikel zit te wachten??? Als ik de foto’s zie dan lijkt het mij sowieso vreselijk ongemakkelijk om in deze broek te sporten ... Wat lijkt het mij erg als je leven voor een groot deel bestaat uit het op deze manier ‘influencen’ van anderen ...
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  'Influencers' zijn van alle tijden, niets om wakker van te liggen.
 1. Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlijke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!
  oproep

  Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlij­ke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!

  Binnenkort publiceert De Gelderlander een overzicht van de gevaarlijkste wegen en kruisingen in het Land van Maas en Waal. We willen graag in contact komen met mensen die op één van die plekken betrokken zijn geweest bij een ongeval. We willen graag jouw verhaal horen en willen de meest aangrijpende, vreemde of tot de verbeelding sprekende verhalen publiceren op de site van De Gelderlander en in de krant.
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Maas en Waal