Emporium 2019
Volledig scherm
Emporium 2019 © DG

R3HAB en Wildstylez grote namen op festival Emporium in Wijchen

NIJMEGEN - De line up van festival Emporium, zaterdag 23 mei in Wijchen, is bekend. Headliners zijn R3HAB, Lucas & Steve, Snelle en Wildstylez.  Thema is dit jaar Celebrations, met onder meer het carnaval in Rio, Oktoberfest en Halloween als inspiratiebronnen. 

Verspreid over acht area’s treden meer dan honderd artiesten op. Nieuw dit jaar is de open air stage, waar  Ronnie Flex,  Lil Kleine, Snelle en Tabitha optreden. Zij geven elk een live-show van een uur. 

Urban, hardstyle en ‘guilty pleasures’

In de urban tent maken onder anderen de Arnhemse Afro Bros en Frenna hun opwachting. Ook fans van Dopebwoy, Chivv, Yung Felix, DYNA en $hirak komen daar aan hun trekken. 

De beach stage verwacht onder anderen Chocolate Puma en La Fuente en in de feest area treden ‘guilty pleasures’ als CH!PZ, het Feestteam en Jody Bernal op. Aan de andere kant van De Berendonck zijn de hardstyle-podia met artiesten als Paul Elstak, Wildstylez, D-Block & S-te-Fan.

30.000 kaartjes

Er zijn 30.000 kaarten beschikbaar voor het festival, dat elk jaar uitpakt met een ander thema. Emporium staat bekend om z’n uitersten qua thema- en podiuminvulling. De afgelopen twee edities stonden in het teken van de dierentuin en Hollywood. 

De volledige line-up en tickets op vind je hier.

  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Maas en Waal