Vier recente gevallen van ondermijning in Maas en Waal. Op deze foto het voormalig wokrestaurant in Ewijk, waar een hennepkwekerij werd aangetroffen. Februari 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Vier recente gevallen van ondermijning in Maas en Waal. Op deze foto het voormalig wokrestaurant in Ewijk, waar een hennepkwekerij werd aangetroffen. Februari 2020. © Tom Hessels

Regio bindt strijd aan met de ‘boef in de boerenschuur’

WIJCHEN - Drugslabs in boerenschuren. Criminelen die de plaatselijke voetbalclub sponsoren. Vormen van criminaliteit die bekend staan als ondermijning. De regio Gelderland-Zuid komt hiertegen in verzet.

2 reacties

 • tgm beuningen

  4 maanden geleden
  Regio Gelderland Zuid...? Ondermijning van de democratische besluitvorming zal veel eerder tot verval van rechtsstaat en samenleving leiden dan 1,5 boerenschuur met verboden planten of pillen.
 • Joop Arts

  4 maanden geleden
  En vooralsnog loopt de eigenaar vd loods op de zeeweg op vrije voeten... volslagen belachelijk.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Maas en Waal