Sebastiaan zei waar het op stond, ook vlak voor dodelijke aanrijding in Wijchen: ‘Dat is hem nu fataal geworden’

video | updateWIJCHEN - Hij sprak volgens omwonenden een 18-jarige in een bestelwagen aan op zijn rijgedrag en moest dat bekopen met de dood. Vlakbij zijn eigen huis. Wijchen kan het trieste overlijden van Sebastiaan (42) niet bevatten. ‘Hij was iemand die zei waar het op stond. Dat is hem nu fataal geworden.’

82 reacties

 • Elisa deJong

  10 maanden geleden
  Kan mijn ogen niet geloven..  in plaats, dat hij sorry zegt en zachter gaat rijden, ga je dt doen..Daar hoort een lange tijd n de gevangenis bij, wat verschrikkelijk voor zijn gezin.  Hoe krijg je zoets in je hersens...   
 • Donkiesjot

  10 maanden geleden
  iedereen hier heeft het over de overheid als verantwoordelijke. Laten we liever kijken naar het gebrek aan opvoeding en verantwoordelijkheid nemen bij ouders. Of je moet een politiestaat willen.
 • ElLoco8

  10 maanden geleden
  Tot in het graf straffen geeft anders wel een gevoel van rechtvaardigheid bij diegenen die achterblijven en zeker ook in de samenleving als geheel. Het zou maar eens gebeurd zijn met een dierbare van jezelf?
 • Weetje

  10 maanden geleden
  In de Griekse oudheid werd daar ook al over geklaagd en dan heb ik het over ruim 2000 jaar geleden.
 • Weetje

  10 maanden geleden
  Nee klopt, vroeger gebeurde zoiets nooit.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maas en Waal