Vissers bij de Berendonck hebben last van naaktrecreanten. Hun grootste ergernis: seksende mannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vissers bij de Berendonck hebben last van naaktrecreanten. Hun grootste ergernis: seksende mannen. © Gerard Verschooten

‘Seksende mannen op de Berendonck? Dat gaat niet zomaar stoppen’

WIJCHEN - Maatregelen of niet, mannen die voor seksueel contact naar de Berendonck in Wijchen komen krijgt beheerder Leisurelands niet zomaar weg. Dat verwacht voorzitter Anthony Mathijsen van het Platform Keelbos, de landelijke belangenvereniging voor homo-ontmoetingsplaatsen. ,,Het gebeurt al zó lang op die plek, dat gaat niet stoppen.”

9 reacties

 • Gerrit Louter

  5 maanden geleden
  Als men zich er aan stoort gooi je er gewoon een emmer water overheen ..! dat doen ze ook bij sexende hondjes en werkt prima...wil je ze een lesje leren...spuit er een tube 2 seconden lijm tussen...! liggen ze letterlijk en figuurlijk voor , L......
 • Sander Hagenbeek

  6 maanden geleden
  Je wil perse vissen op een plek waar naaktrecreatie al meer dan 30 jaar gedoogd is? Gaat het dan om de bijvangst? Op de Bisonbaai/Waalstrand vist men ook alleen buiten het seizoen.
 • tinus aardsen

  6 maanden geleden
  @ joop van zuilen, goed zo. je mag best sex hebben in het openbaar, zolang je er anderen niet mee lastig valt,vissen kan je ook ergens anders doen! Mensen moet gewoon iets te zeiken hebben, is het niet over het weer, corona of herrie van de buren is het wel sex in het openbaar. laat iedereen in zijn waarde en bemoei je alleen met je eigen zaken, is er niks aan de hand!! Geniet van het mooie weer!!!
 • joop van Zuilen

  6 maanden geleden
  Neen mevrouw Anneke Dijk U denkt de wet te kennen maar die kent u helemaal niet. Het hebben van sex in de openbare ruimte is geregeld in een wet en die zegt: Seksuele handelingen in de openbare ruimte is toegestaan MITS deze niet direct zichtbaar is vanaf de openbare weg. U beroept zich kennelijk op de wet Schennis de Eerbaarheid, die bestaat ook maar is ingehaald door de wet die ik zojuist schetste. Dat de heren seks hebben in het zicht van "vissers", is uiteraard ontoelaatbaar.
 • Francisco Brinkman

  6 maanden geleden
  er zijn genoeg plekken waar sex legaal kan. en niet openbaar

Maas en Waal