Geert Sanders sr viert carnaval met mensen met een verstandelijke beperking.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Sanders sr viert carnaval met mensen met een verstandelijke beperking. © Eigen foto

‘Standbeeld van overleden horecatycoon Geert Sanders zou goed zijn voor Wijchen’

WIJCHEN - Zet een standbeeld van Geert Sanders sr neer aan de Kasteellaan, zo opperde politicus Leo Herms vorige week in Wijchense gemeenteraad. Zijn idee lijkt in Wijchen in goede aarde te vallen.

5 reacties

 • m bruijn

  1 jaar geleden
  Geert Sanders heeft zijn zaak in de afgelopen decennia goed gerund. Maar of dat nu een standbeeld waard is vraag ik me af. Misschien een idee om een buste in Zaal Sterrebosch te zetten?
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ peter gerrits, dat maakt niet uit of ik iemand kende of niet. Niet iedereen hoeft een standbeeld, erg overdreven jou reactie! Er zijn mensen die het beter verdienen, maar niet nodig vinden. anders betaal je hem toch lekker zelf!
 • Joop Arts

  1 jaar geleden
  Beetje overdreven om een standbeeld te plaatsen. Heel Sterrebosch doet al aan Geert denken.
 • peter gerrits

  1 jaar geleden
  Beste Tinus , aan je opmerkingen is wel duidelijk op te maken dat je Geert niet hebt gekend . Als je iemand niet kent kun je daar ook niet over oordelen , laat dat aan de vele mensen over die hem wel gekend hebben , en nog steeds in hun hart hebben !!!
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Kan je voor iedereen wel een standbeeld neerzetten, al heeft hij veel gedaan voor weet ik wie, hoef je niet meteen een standbeeld te krijgen, wat een onzin! Een eigen straat is veel beter en niet zo duur!!